Din lokale byggmesterbedrift

Totalentreprenør på Øvre Romerike

Håndverkstjenester levert av fagfolk

IK Bygg AS leverer alle typer tømrertjenester til kunder over hele Øvre Romerike. Vi stiller som totalentreprenør, og kan bistå med alt fra tegning, planlegging, prosjektering og innsendelse av søknader. Sammen med viktige og erfarne samarbeidspartnere leverer vi kvalitet i alle ledd, fra rørlegging og elektrikerarbeid til tømrerarbeid.

Bolig

Det å bygge egen bolig er et stort prosjekt som krever erfaring og kompetanse innen mange fagområder. IK Bygg kan hjelpe deg fra start til slutt i denne prosessen, fra tegning, utførelse og ferdigstilling.

Mange husbyggere sitter med drømmeløsningen i eget hode. Vi er her for å gjøre din drøm til realitet, men samtidig komme med gode råd og forslag underveis.

Hytte

Det er få som elsker hyttelivet like høyt som nordmenn. Mange sitter på en hyttedrøm de ønsker å realisere, og andre har kanskje en hytte som har sett sine bedre dager.

IK Bygg AS har lang erfaring med oppføring av nye hytter i ulike stilarter, samt oppussing og rehabilitering av eldre hytter.

Vi hjelper deg med å oppfylle drømmen om et hytteliv i fjell, til skogs eller ved sjøen.

Rehabilitering

Sitter du med planer om å rehabilitere innvendig eller utvendig? IK Bygg AS utfører alle typer vedlikeholds- og rehabiliteringsoppgaver. Dette kan innebære blant annet vedlikehold av eksisterende bygningsmasse, tilpasning og ombygging husets alle rom, deriblant bad, stue, soverom med mer.

Mange eldre boliger sliter med høye strømregninger grunnet dårlig isolering og høyt oppvarmingsbehov. Det kan være mangel på isolasjon i vegger, tak og i gulv, eller gamle vinduer og dører som gjør at man til syvende og sist ‘fyrer for kråkene’.

Visste du at ...

Du som privatperson kan få støtte fra Enova ved energirehabilitering? Du kan lese mer om dette på Enova’s hjemmesider.

Les mer

Nybygg

Har du en tomt du ønsker å bygge videre på? Vi har kompetanse og samarbeidspartnere i alle ledd i en byggeprosess. Vi hjelper deg fra start til slutt med ditt prosjekt. Fra tegning og planlegging, til byggesøknader og utførelse.

IK Bygg er en byggmester du kan ha høy tillit til, enten det dreier seg om oppføring av en liten utstyrsbod, garasje eller bolig. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Vi oppfører alle typer nybygg – fra næringsbygg, driftslokaler, eneboliger og borettslag.

Tilbygg/Påbygg

Ønsker du å utvide eksisterende bygningsmasse? Mange velger å bygge på boligen sin etter hvert som behovet melder seg, men det lønner seg å ta kontakt med en fagmann som kan regelverket rundt tilbygg og påbygg.

Hva er forskjellen på påbygg og tilbygg?

Påbygg og tilbygg er to begreper som ofte blir brukt om hverandre. I realiteten er det snakk om to ulike prosjekter med tydelige skiller. En huskeregel for å skille mellom de to er at påbygg er noe som bygges på eksisterende konstruksjon, dette kan for eksempel være en ny etasje, altså en utvidelse av boligen i høyden.

Et tilbygg derimot er en utvidelse av boligens grunnflate, som blant annet utvidelse av stue eller en vinterhage. Det er noen forhåndsregler man må ta avhengig av hvilket prosjekt du ønsker å utføre. Vi vet hva som er søknadspliktig og hjelper deg gjennom hele prosessen.

Få hjelp av fagfolk

Har du et prosjekt du ønsker å prate med oss? Det lønner seg å prate med fagfolk. Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Kontakt oss